IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.


Cum alegem pastila de tac?

Stilul tău de joc va determina ce pastila să folosești. Multă lume spune: "Pastila soft este cea mai bună!" sau "Cu pastila soft poți să faci mai mult English și să ai un control mai mare asupra bilei".
pastile tact
 
Insă, din fericire, cum toți suntem diferiți unul de altul, la fel este și felul nostru de a juca.

Nu intrați în panică, noi suntem aici ca să vă ajutăm!
 
Pastilele Soft absorb mai multă energie și impactul cu bila este mai lung decât la cele Hard. Rezultatul este mai mult efect transferat bilei. Pastilele Soft se pot deforma mai repede și au nevoie de mai multș întreținere decat cele Hard. Duritatea medie este aleasă de cei mai mulți jucători pentru că oferă o combinație între controlul bilei și consistența loviturii.
 
Deci, în concluzie, sfatul nostru este să încerci mai multe pastile cu durități diferite și mai ales de la producători diferiți, deoarece producătorii de pastile de tac au propriile standarde pentru ceea ce ei numesc Supersoft (SS), Soft (S), Medium (M), Medium Hard (MH), Hard (H) sau Extrahard (XH).

Pentru toate detaliile necesare poți consulta tabelul de aici care te va ajuta foarte mult în alegerea pastilei de tac potrivite.