IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

SC Tat Biliard SRL

In urma cu mai bine de 2 decenii noi, o familie de ardeleni din Cluj Napoca, am pus bazele acestei afaceri si investitii in mese de biliard si jocuri distractive.


Astazi, suntem o echipa vasta de peste 30 de profesionisti atat in vanzari si proiecte, cat si in montajul meselor si mentenanta (executam reparatii si postaviri la mese de biliard). Calitatea serviciilor s-a dezvoltat in mod natural, produsele noastre fiind tot mai diversificate. Suntem o firma responsabila si cu respect pentru mediul incojurator, motiv pentru care am implementate proceduri stricte pentru colectarea selectiva a desurilor.
 
 
   Vindem si inchiriem mese de biliard, snooker, darts, mese de fotbal si accesorii pentru acestea. Inchiriem mese de biliard la pretul unitar de 250 lei / luna. Suntem recunoscuti in piata ca specialisti pentru serviciile noastre de calitate, a vanzarii de mese de biliard din lemn masiv si cosuri de piele, dartboard electronic, bile de biliard, tacuri de biliard si snooker, mese de snooker etc. Incepand cu 2018 am devenit si distribuitori pentru aparate fitness Christopeit Sport.
 Oferim clientilor nostri o gama larga de produse. Importam din USA, Marea Britanie, Italia, Olanda, Belgia, China, Ungaria, Germania, Spania, Polonia, Franta. Ne mandrim cu implementarea unei linii de productii proprii, ce se intinde pe o suprafata de 1400 mp (interior) si 7500 mp (exterior) – vezi foto. Acest lucru ne ofera avantajul de a avea preturi competitive, fiind proprietari ai locatiilor (fabrica si magazin). Un alt avantaj care ne ajuta sa facem diferenta fata de competitori este faptul ca dispunem de un parc auto cu o gama variata de masini, si astfel livram in toata tara, in cel mai scurt timp mese de biliard si snooker, la un pret foarte bun.

De asemenea, accesoriile le putem livra prin curierat rapid cu plata ramburs (la livrare). Tat Biliard se distinge prin atentia si responsabilitatea fata de client, prin promptitudine, derulare profesionala a proiectelor, in vederea satisfacerii cerintelor si exigentelor clientilor si partenerilor nostri. Am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune preturi pentru vanzari si inchirieri de mese de biliard si mese de snooker !

Va stam la dipozitie pentru orice informatie. Va vom raspunde cu maxima seriozitate si in cel mai scurt timp.

Asa arata Showroom-ul nostru de la fabrica din Branesti pe care va invitam sa-l vizitati daca va aflati in trecere!