IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Benzi de Alergat

Clasificare Vergleich benzi de alergat profesionale de la ChristopeitIubești joggingul dar nu întotdeauna vremea de afară îți permite să practici sportul preferat? Cu Christopeit ai cele mai bune benzi de alergat profesionale și semiprofesionale, care combină calitatea germană cu un preț excelent și înaltă tehnologie. Vrei să setezi viteza cu care alergi sau tipul de traseu, vrei o bandă de alergat electrică sau una magnetică, sau poate vrei un echipament care poate fi stocat ușor? Christopeit Sport oferă o multitudine de soluții pentru nevoile iubitorilor de jogging.

În principal banda de alergat Christopeit TM2 Pro convinge cu o multitudine de programe și posibilități de antrenament, fapt care a condus în urma testelor la care a fost supusă în ultimul an la obținerea recunoașterii Vergleich.org. TM2 Pro are încorporat un computer performant cu 25 de programe de antrenament și poate suporta până la 120 kg.

Pentru sportivii profesioniști recomandăm banda de alergat Christopeit TM4, special concepută pentru a vă antrena în condițiile în care o fac alergătorii profesioniști, inclusiv pe traseu montan. TM 4 poate fi înclinată pe 15 nivele și poate suporta până la 150 kg.
 

Afișare produse

Banda de Alergare Runner Pro Magnetic

1.242,54 RON
Banda De Alergare TM 2 Pro

2.700,00 RON
Banda de Alergare TM 600S

3.800,12 RON
Banda de Alergare TM 2

2.768,62 RON
Banda de alergare TM2 Pro de Luxe

3.066,03 RON
Banda de alergare TM4

5.413,96 RON