IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.


Livrarea produselor

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin curier catre Cumparator sau sa le predea personal la un punct de lucru inregistrat. In cazul meselor de biliard sau a produselor care necesita o instalare profesionala, se face livrarea cu masinile firmei Tat Biliard srl, la tariful de transport convenit cu Cumparatorul telefonic sau prin email.
 

Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora de societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza, Cumparatorului sau unui reprezentant desemnat al Cumparatorului sau direct catre Cumparator sau unui reprezentant desemnat al Cumparatorului.
 
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare pe un mediu durabil (tiparit / mail sau pe site in contul Cumparatorului).
 
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei conform pretului stabilit cu Cumparatorul.
 

Servicii la fata locului

Vanzatorul poate asigura, la solicitarea expresa a Cumparatorului servicii constand in descarcarea, instalarea, pornirea si acceptarea livrarii. Aceste servicii vor fi negociate direct intre Vanzator si Cumparator, in ceea ce priveste pretul, conditiile de plata si conditiile de furnizare a acestora.