IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cosuri de baschet, panouri, mingi de baschet

Vara lui 2020 nu te mai gaseste in parc, la baschet, desi ti-ai dori? Pana si sa inchiriezi o sala e complicat? Prichindelul tau se plictiseste in carantina? Avem raspunsul la toate problemele tale pe aceasta tema! De la cosuri de baschet pentru copii, la panouri si mingi pentru indoor si outdoor, te putem ajuta sa gasesti varianta cea mai potrivita pentru tine, fie ca vrei sa cumperi o sursa de distractie sanatoasa pentru tine si grupul tau de prieteni sau doar pentru copii! Iar gama noastra de produse iti asigura posibilitatea de a gasi unul perfect pentru tine, indiferent de spatiul de care dispui! 

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, au un sistem de securizare excelente si sunt construite din materiale durabile, de la panourile fixe, la cosurile portabile si reglabile de diverse dimensiuni. Atat timp cat cauti sa joci baschet pentru a te recrea, aici gasesti cele mai bune oferte, iar pentru unele dintre produse vei vedea ca iti asiguram si livrare gratuita! 

La noi gasesti baschet de la A la Z! De la cosuri de baschet, la panou baschet, la inel baschet si alte jucarii pentru cei mici si cei mari! 

Recomandări

Panou cu cos de baschet Lifetime Rookie

Panou cu cos de baschet Lifetime Rookie

COD: 7090.001

390,00 RON
Panou cu cos de baschet Portabil Lifetime Slam Dunk

Panou cu cos de baschet Portabil Lifetime Slam Dunk

COD: 7090.005

1.619,00 RON