IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Diamond Billiard Products

In 1987, un grup de jucatori de biliard din Louisville, Kentucky, USA a format o mica companie bazata pe o idee simpla dar unica: crearea unei mese de biliard care sa devina standard pentru turneele nationale si internationale.
Realizarea acestui obiectiv a avut la baza trei elemente strategice:
(1) utilizarea mesei in majoritatea turneelor,
(2) consultarea mai multor specialisti in domeniu si
(3) adaugarea de noi caracteristici care au imbunatatit performantele mesei.
De exemplu, mai multe specificatii tehnice au fost schimbate contInuu pana s-a ajuns la forma finala.
Deoarece Diamond a fost cu adevarat conceputa de catre jucatori pentru jucatori, aceasta contine caracteristici ce nu se regasesc la nici o alta masa de biliard existenta pe piata, caracteristici care fac ca fiecare masa Diamond sa fie un standard pentru turnee, pentru cluburi si pentru acasă. Sculptata cu grija din lemn de esenta tare, fiecare masa este pre-asamblata manual la fabrica si testata pentru a se asigura ca toate specificatiile tehnice sunt indeplinite.
Aceste specificatii stricte si maiestria cu care sunt facute ne asigura ca Diamond nu va fi o unitate de productie in masa ci se va produce numai la un volum care asigura cea mai buna calitate pentru fiecare unitate.