IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Set complet cabinet Pro`s Choice si tinta Official Competition

Set complet cabinet Pro`s Choice si tinta Official Competition
Set complet cabinet Pro`s Choice si tinta Official Competition
Set complet cabinet Pro`s Choice si tinta Official Competition Set-complet-cabinet-Pro-s-Choice-si-tinta-Official-Competition_1.jpg

Cod : EA404

Greutate: 11 kg

Brand: Harrows

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

649,00 RON / buc

stoc epuizat

 


 

Pro's Choice Complete Set este un bord profesional. Setul contine: cabinet, board Official Competition, 2 seturi sageti (6 buc sageti cu varf de otel), creta si burete. 
Dimensiuni: Dartboard: Ø 455mm D 45mm Cabinet Dart: H 645mm L 520mm D 90mm 
Avertisment! Acesta este un bord profesional de darts si nu o jucarie. Copiii trebuie supravegheati de catre adulti in timpul jocului. 
Bordurile pentru steel darts sunt fabricate din fibre de sisal presat. Sisalul (Agave sisalana) este o planta textila, cultivata in regiunile tropicale, cu tulpina foarte scurta si frunze lungi crescute in rozeta. Fibrele folosite in fabricarea bordurilor se extrag din frunzele plantei. Pana in momentul de fata este cel mai potrivit si mai rezistent material pentru fabricarea bordurilor pentru sageti cu varf de metal. Durata de viata al unui bord de sisal depinde de mai multi factori: cat de mult se joaca zilnic, cat de des este rotit pentru utilizarea uniforma a segmentilor, in ce conditii sunt sagetile cu care se joaca (daca sunt cu varful ascutit sau mai tocit) si nu in ultimul rand de nivelul umiditate din incaperea in care se afla (nu este bine pentru bord aerul prea uscat dar nici cel excesiv de umed). Exista mai mule modele de bord diferentiate prin profilul sarmelor care despart segmetii de joc: Cele cu sarma rotunda sunt de obicei mai ieftine, dar au dezavantajul ca sagetile vor ricosa mult mai des. In acelasi timp datorita faptului ca sarma se afla pe suprafata bordului si nu presata in material durata de viata al bordului creste. Bordurile cu sarma cu profil tip triunghiular asigura reducerea numarului de ricoseuri dar pretul creste fata de cele cu sarma rotunda. Cele mai populare borduri sunt cele cu sarma tip lama de cutit care sunt folosite si la competitiile oficiale. Ricoseul este foarte redus in cazul acestor borduri in schimb pretul lor este mai ridicat. 
Montajul board-ului pe perete: Este foarte important ca board-ul de darts sa fie montat corespunzator, conform standardelor internationale. 1. Distanta de aruncare: Oficial distanta recomandata pentru linia de aruncare (Start line) este de 237 cm. Distanta se masoara pe podea, orizontal de la perete la linia de aruncare, astfel incat la perete sa se porneasca de la punctul dat de intersectia liniei verticale imaginare trase de la bull’s eye la podea. 2. Inaltimea: Inaltimea la care trebuie sa se afle bull’s eye este de 173 cm, masurat de la centrul bull’s eye la podea. 3. Distanta in diagonala: Pentru a verifica daca board-ul este montat corect, se masoara distanta dintre centrul bull’s eye si linia de aruncare. Aceasta distanta trebuie sa fie aproximativ 293 cm. Tip produs: Darts Steeltip Mod ambalare: Cutie
Fără comentarii pentru acest produs

Cele mai recente produse

Cabinet Darts MDF Rosewood One80

Cabinet Darts MDF Rosewood One80

COD: 3101-O

238,00 RON
Cabinet Darts electronic CB-90

Cabinet Darts electronic CB-90

COD: 807201

699,00 RON
Cabinet Darts MDF Black One80

Cabinet Darts MDF Black One80

COD: 3103

238,00 RON