IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Billards Breton

 De la crearea sa în 1852 în Franta, Billards Bréton a închiriat inițial mese de biliard în cafenele, restaurante și hoteluri din zona Parisului, iar dupa preluarea ei in 1947 de Roger Marteau, prezența mărcii s-a marit în multe locuri publice, deoarece jocul de biliard din carom s-a dovedit a fi foarte popular în acel moment.
 Sub influența dezvoltării timpului liber, a proprietarilor de case și a proiectelor de biliard mai moderne, biliardul a fost popularizat rapid si mulți clienți privați au dorit să instaleze o masă de biliard acasă, mai ales că pot fi transformate în mese private (pentru o cina perfecta in familie sau cu prietenii) sau birouri. De atunci, preocuparea pentru mesele de biliard personalizate s-a dezvoltat puternic pentru a oferi fiecărui client o piesă unică, realizată pentru propriul său interior.
Simbolul succesului tehnic și comercial, modelul Aero, proiectat inițial numai pentru clienții privați, gratie caracteristicilor sale tehnice a devenit noua referință pentru competiție naționale și internaționale.
Calitatea și cerințele tehnice, reprezintă semnele distinctive ale fabricării Bréton!

http://www.billards-breton.com