IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Rasson

RASSON BILLIARDS MFG., înființată din 1990 în Jiujiang City, Jiangxi, China, este cel mai mare furnizor la nivel mondial de mese de biliard cu placa de ardezie - detine cca. 60% din piața de mese de biliard cu placa de ardezie din America de Nord și e cel mai renumit brand de ardezie din lume. Din 2005, Rasson s-a extins în producția de mese de biliard și a furnizat OEM & ODM pentru numeroase mărci de biliard de top din America de Nord. În prezent, Rasson este cel mai mare producător și exportator de mese de biliard din lume. Peste 10.000 de mese sunt produse pe an in fabrica RASSON de 323.000 de metri patrati (30.000 de metri patrati) pentrua fi livrate oriunde in lume.
Fiecare masă RASSON este construită cu cel mai bun material din lemn selectat și o măiestrie rafinată si este echipată cu un sistem de nivelare proiectat și patentat RASSON care permite o nivelare ușoară și o asamblare rapidă a mesei de biliard.