IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Longoni

Istoria companiei Longoni incepe in fabricarea celor mai bune tacuri de biliard inca din 1945. Fiecare piesa este proiectata,  si asamblata exclusiv in Italia pentru a garanta un standard foarte inalt de calitate. Misiunea Longoni – găsirea celor mai bune soluții privind materialele, proiectarea și construcția tacurilor, prin meșteșugul tradițional, hand-made.
Produsele Longoni sunt clasice rafinate contemporane, construite cu tehnologie și materiale de ultimă oră.
Cunoscuti pentru tehnici traditionale de fabricare a tacurilor combinate cu tehnologiile actuale, sunt specializati in producerea tacurilor de înaltă calitate și ofera solutii personalizate în conformitate cu cerințele tehnice și de proiectare specifice ale jucătorilor (diverse diametre, greutăți și sisteme de echilibrare speciale etc.).
Calitatea - în produse și servicii - reprezintă blazonul Longoni, apreciat la cel mai inalt standard mondial.
Sute de mii de entuziaști de biliard din întreaga lume dețin tacuri Longoni, unele fiind achizitionate cu mai bine de 50 de ani în urmă. Aceasta reafirmă performanța și durabilitatea produselor Longoni.