IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Toulet

Compania noastră a fost creată în 1857 de dl Toulet și astăzi este deținută de Marc-Alain Deledalle fiind 100% fabricate într-un atelier situat în nordul Franței, în Bondues. Majoritatea meselor de biliard sunt realizate din lemn masiv (Kotibe), ardezie (de la 19mm la 60mm în funcție de dimensiunea mesei), pe un cadru metalic, oferindu-vă o suprafață de joc perfect neteda, echilibrata si egală.
Echipa a inovat puțin câte puțin, pentru a îmbunătăți în mod continuu mesele de biliard și pentru a extinde gama de produse, oferind tipuri diferite de mese de biliard: clasic, contemporan, antic, competiție și design-futurist.
Finisajele vă permit sa transformati masa de joc de biliard într-o masa de living, unde musafirii dumneavoastră vor fi încântați sa petreaca timp de calitate pe tot parcursul vizitei, de la cina pana la un joc antrenant și plin de satisfactie după o cina perfectă.
Eliberați-vă imaginația!