IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Roberto Sport

In cei peste 50 de ani de activitate, compania italiana Roberto Sport a adus o contributie importanta la dezvoltarea fotbalului de masa in Italia. La fabrica Roberto Sport din Lessolo se produc toate componentele necesare asamblarii meselor de fotbal. Fabrica este structurata pe trei domenii: atelier de prelucrare mecanica, productie de mase plastice si un atelier de tamplarie care ii asigura companiei o autonomie deplina in satisfacerea nevoilor clientilor.
Roberto Sport este partener oficial al Federatiei Italiene de Fotbal de Masa si al Federatiei Internationale de Fotbal de Masa. Federatia internationala recunoaste oficial 5 tipuri de mese de foosball pe care se pot desfasura turnee internationale. La un interval de 2 ani mesele sunt reevaluate de catre federatie si in functie de decizia membrilor executivi ele pot fi inlocuite cu mese oferite de catre alti producatori. 
De la infiintarea acestei federatii si pana in prezent, doar mesele a doi producatori si-au pastrat statutul de mese oficiale de joc. Unul dintre ei este Roberto Sport , celalalt fiind producatorul francez Bonzini.