IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Cornilleau

Fondata in 1946 by Emile Cornilleau, cu birourile si fabrica in Nordul Frantei, Cornilleau a inceput ca o tamplarie inainte sa se orienteze spre afacerea cu mese de tenis in  1969. 
In 2003, Cornilleau devine cel mai mare producator european de echipament pentru tenis de masa si printre primii ca vanzare de mese de tenis cu calitate premium la nivel mondial.  Peste ani, Cornilleau a dezvoltat o reputatie internationala prin diversificarea gamei de produse de la mese, palete, mingi si accesorii pentru amatori pana la mese de competitie aprobate de ITTF. Cornilleau  distribuie produsele sale la peste 3000 de distribuitori din mai mult de 45 tari.
In ultimi 20 ani, Brandul Cornilleau a sponsorizat multe evenimente sportive nationale si internationale. In 2007, Cornilleau a fost the Official Sponsor of the World Team Cup in Magdeburg (Germany)