IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Kamui

Kamui Tips este un producător japonez de de pastile pentru tacurile de biliard. Fondată de Masato Hiraoka în atelierul său de la Hiroshima, Japonia, atât compania cat și produsele sunt numite din mitologie - un Kamuy este o ființă spirituală sau divină în mitologia Ainu, un termen care denotă o entitate supranaturală compusă din sau posedând o energie spirituală.
KAMUI a facut o pasiune pentru controlul calitatii si tehnologie si asta face ca ei sa produca cele mai bune pastile pentru tacurile de biliard si snooker. La inceputul procesului pielea este atent selectionata si nu numai atat, Kamui mentine calitatea pielii pe tot timpul procesului de fabricatie pana la produsul final.
KAMUI foloseste practici dovedite si fundamentate de control de calitate prin experimente fizice si prin dezvoltarea unui tratament special care face pastilele Kamui cele mai bune de pe piata.
Pastilele Kamui au câștigat prima expunere internațională în octombrie 2007, când au fost introduse la BCA Super Billiards Expo din USA. Acestea au fost aprobate în 2008 de către top pro Mika Immonen, care a câștigat Open-ul de bila 9, doi ani la rând, urmat de titlul de jucator al anului 2009 al revistei Inside Pool Magazine.
Vârfurile sunt realizate în principal din piele de porc și constau din mai multe straturi care sunt laminate și călite pentru o consistență asemănătoare cauciucului. Procesul lui Kamui este atât de specific încât unele dintre produsele sale au fost în curs de dezvoltare pentru mai mult de 9 ani înainte de a ajunge la rafturile magazinelor. 
În prezent, Kamui Tips produce două stiluri de pastile pentru tacuri:
• Kamui Black în patru grade de duritate: super-moale, moale, mediu și tare.
• Kamui în patru grade de duritate diferite: moale, mediu moale, mediu și dur 
Conceptul Kamui: Increderea totala in tacul tau este extrem de importanta cand executi o lovitura. Este diferenta dintre a pierde si a castiga.