IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Produse Strachan

MILLIKEN STRACHAN este practic cel mai mare producator de postav de biliard din lume cu peste 100 ani de experienta, investeste continuu pentru tehnologia care produce cel mai bun postav de biliard si snooker. Este cunoscut si sub denumirea de West of England.
STRACHAN postavul traditional de Snooker si English Pool este completat de postavul din lana fina selectata pentru AMERICAN POOL si biliardul rusesc PYRAMID.
Milliken produce si postavul pentru mingi de tenis de camp intalnite la toate turneele Grand Slam din lume.
Cu cartierul general in Spartanburg, Carolina de Sud, USA, compania are uzine si in Belgia, Danemarca, Franta, Japonia si Marea Britanie. Firma Milliken cu o bogata istorie in inovatia tehnologica detine mai mult de 2000 patente. Are in jur de 9000 de colaboratori situati in mai mult de 45 de locatii in lumea intreaga, care lucreaza cu mai mult de 19.000 diferite textile si produse chimice. Produce o varietate de tesaturi, fire si produse chimice care mentin in siguranta cosmonautii, fac mai confortabil jucatorii de baseball si impodobesc casele si afacerile in lumea intreaga.