IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Tac Lucasi Sneaky Pete

Tac Lucasi Sneaky Pete

Cod : HXTSN

Greutate: 0.6 kg

Brand: Lucasi

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

1.243,02 RON / buc
1.069,00 RON / buc

stoc epuizat

 


 

Tac Sneaky Pete negru cu lemn natur (mahon), fara wrap.


Imbunatateste-ti jocul!
Cu Pure X Low Deflection Technology 

Pure X: o linie de tacuri avansate tehnologic care imbina design-urile traditionale cu cele contemporane adaugand si imbunatatiri de tehnologie avansata cum ar fi o ferula super low deflection si un varf Kamui Black. Toate tacurile din linia Pure X vin impreuna ca optiune standard cu shaft HXT Low Deflection Technology®.

Pure X Technology
  • Kamui Black Soft - Pastile 100%  fabricate in Japonia din 10 straturi de piele de porc. Datorita procesului de productie Kamui unic, aceste pastile mentin o mare porozitate, permitand  o mai buna retinere a cretei si o alunecare pe bila mai mica. Fiecare strat al pastilei Kamui este atent laminat pentru a creea uniformitate si inalta performanta.
  • Shaft HXT Low Deflection - Reduce deflexia printr-o ferula avansata cu un centru special foarte usor din polymer. Alegeti intre shaftul nostru HXT cu ferula de 1 inch si varf de 12.75 mm sau Skinny cu ferula ½ inch si varf de 11.75 pentru si mai multa precizie. Asemenea tehnologii inainte erau disponibile doar cu tacuri semnificativ mai scumpe. Garantie Pure X pe viata. 

Detalii:
Lemn: Artar Nord American
Joint: Filet de lemn
Shaft: HXT Classic
Ferrula: 1" HXT Low Deflection
Varf: Kamui Black soft.
Wrap: Fara
Greutate: Intre18oz-21oz 
Capatul butt-ului: Implex 


Tacurile PureX sunt garantate de defecte de productie, inclusiv impotriva deformarii in timp, pentru intreaga durata de viata a tacului. Uzura normala a varfului, a lacului sau a grip/wrap-ului nu este acoperita de garantie. PureX nu garanteaza produsele in cazurile in care stricaciunea este cauzata de terte parti.  In plus, PureX Cues isi rezerva dreptul de a anula garantia daca exista dovada de abuz. Tacurile sub incidenta acestei garantii vor fi reparate sau inlocuite cu acelasi model sau unul de valoare egala fara a fi necesare alte plati, cu conditia ca tacul sa fi fost cumparat de la un dealer autorizat PureX.   Aceasta garantie nu este transferabila si nu se aplica pentru cazuri in care tacul a fost cumparat de la firme care nu sunt distribuitori sau retaileri autorizati PureX.  
Lungime tac 145 -147
Ce fel de tac? Tac din doua bucati
Varf (pastila) tac 12.75 mm
Greutate tac• 18
• 18.5
• 19
• 19.5
• 20
• 20.5
• 21 oz
Colectia Sneaky Pete
Joint Tac Wood to Wood
Grip Fara Grip
Fără comentarii pentru acest produs

Similare

Cele mai recente produse

Tac Biliard Z25

Tac Biliard Z25

COD: TRSZ25

299,00 RON
Tac Oxyear PS1

Tac Oxyear PS1

COD: TOXYPS1

199,00 RON
Tac Oxyear PCS10

Tac Oxyear PCS10

COD: TPCS10

199,00 RON
Tac Oxyear POX1

Tac Oxyear POX1

COD: TPOX1

199,00 RON