IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Diverse Accesorii Fitness

Motto: 
Antrenament eficient și rezistență sustinuta. Forma optima de fitness. Sanatate forte. Tonus crescut.
 
Fondată în 1976 în Velbert, Christopeit Sport este unul dintre principalii producători de echipamente de fitness în țările vorbitoare de limbă germană iar scopul companiei este focusul pe productia echipamentelor de fitness pentru uz casnic, privat.
Printre cele mai populare produse Christopeit se numără aparatele eliptice, benzile de alergare, stațiile de fitness, ergometrele și bicicletele de exerciții.
La proiectarea și fabricarea echipamentului de fitness Christopeit, criterii precum siguranța, designul și materialele din care sunt confectionate, joacă un rol important, iar Christopeit-Sport GmbH lucrează la dezvoltarea continua a sistemelor, serviciilor si produselor sale.
Numeroase produse ale mărcii Christopeit au fost premiate în diferite categorii (cel mai recent CXM 6 crosstrainer în 2011). 
 
"Dispozitivele Christopeit sunt analizate în mod regulat în diferite platforme de comparație de pe Internet, iar răspunsul intotdeauna pozitiv în rândul utilizatorilor, dovedind alegerea finala in repetate randuri a clientilor nostri, ne bucura si ne incurajeaza sa va punem la dispozitie cele mai performante echipamente fitness de uz casnic in Romania." - Florin Tat, Director General Tat Biliard 

Afișare produse

Manusi Fitness

Manusi Fitness

COD: multiplu

48,80 RON
Coarda de sarit Speed

9,76 RON
Set Manere Push-up

Set Manere Push-up

COD: 30-1689

45,66 RON
Rola masaj

Rola masaj

COD: 30-1691

74,99 RON
Sling trainer cu husa

110,95 RON