IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Masa de snooker Riley Ray stejar si negru lucios 12ft

Cod : RAY-12BS

Brand: Riley England

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

76400 / buc
62.047,59 RON / buc
... se încarcă stocurile

0753.086.053 / 0753.086.051
Luni - Vineri 09:00-17.30

la comanda

Infoline GRATUIT    

 
Inspirat din natura si manufacturat prin metode traditionale, Riley Ray da o experienta a jocului foarte buna. Masa este facuta sa imite formele Diavolului de Mare (Manta Ray), si este una dintre cele mai impresionante mese pe care cei de la Riley le-au produs vreodata. Masa se va incadra bine pana si in cea mai luxoasa incapere.
Masa este fabricata folosind metode de productie pe care Riley le-a dezvoltat de-a lungul istoriei lor de peste 100 de ani de existenta (fondat 1897).
A pastrat aceeasi atentie la detalii, calitate si precizie, dar combinata cu design nou, modern, care fac aceasta masa sa fie perfecta pentru un jucator serios, cu gusturi moderne.

Placa groasa de 4.5 cm, taiata la dimensiuni precise, este probabil cea mai buna placa la acest pret din lume. Cele cinci bucati de placa sunt taiate din aceeasi bucata de roca, ca sa asigure continuitate atunci cand ele sunt asezate. Riley Ray este dotata cu sistemul de reglaj  "Riley easy slate leveling system", care lasa placa sa fie ajustata usor cu o surubelnita.

Cauciucul folosit la mante este Northern Rubber, fiind considerat cel mai bun cauciuc pentru mante din lume de cei de la Riley.  Mantele sunt cu suport metalic (steel block) pentru a asigura o foarte buna respingere a bilelor.Ce vrei sa joci?Snooker
Marime12 ft
Placa de jocArdesie din 5 bucati
Variante snookerSteel Block
Fără comentarii pentru acest produs