IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii, inclusiv gestionarea datelor personale, apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie.

Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie.
Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie.
Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie. Masa-de-biliard-Victory-9ft-II-Plus--30mm-grosime-ardesie-_1.jpg
Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie. Masa-de-biliard-Victory-9ft-II-Plus--30mm-grosime-ardesie-_2.jpg
Masa de biliard Victory 9ft II Plus, 30mm grosime ardesie. Masa-de-biliard-Victory-9ft-II-Plus--30mm-grosime-ardesie-_3.jpg

Cod : TB-9ftVP

Greutate: 760 kg

Brand: Rasson

5 out of 5 based on 1 ratings. / Opinia ta

38.887,78 RON / buc
34.999,00 RON / buc

Montaj GRATUIT la achiziție cu livrare!

Costul livrării se calculează automat în coș! (între 250-700 lei)

stoc epuizat


 


"Am fost mereu uimit de designul mesei Victory. Nu numai ca aceasta masa este una dintre cele mai frumoase de pe piata, de asemenea, se joaca pe ea absolut fantastic! Nu este o coincidenta faptul ca am folosit mesele Rasson in toate videoclipurile mele virale, atat calitatea cat si designul sunt esentiale pentru succesul meu!" - Florian "Venom" KohlerMasa de biliard Victory II are un piedestal unic si picioare care arata ca un "V" din fiecare latura a mesei.  Luxosul aspect a mantelor din lemn Adamas-Wood este rezistent la apa, foc, zgarieturi si arsuri de tigara.
Masa de biliard Victory II indeplineste si depaseste specificatiile stabilite de EPBF si WPA.

 
1. Placa
 
Masa de biliard Victory 9ft II este compusa din ardezie 3PC premium RASSON taiate cu precizie 30mm (1.18 '') grosime si apoi slefuita cu o toleranta mai mica de 0,1 mm. Are 30 in loc de cele 18 gauri obisnuite pentru mante ca la alte mese de pe piata, astfel fiecare manta se strange mai puternic de placa de ardezie oferind rezistenta la coliziune; deasemenea ofera o respingere a mingii in medie mai precisa.
  
 
2. Manta

Tehnologia unica de prelucrare ce consta in comprimarea rasinii fenolice in furnir de lemn de esenta tare, rezultand intr-un aspect luxos, cu un finisaj ultra durabil, care este rezistent la adancituri, zgarieturi, umiditate si caldura.


 
3. Cauciucul mantei 
 
Cauciucul este fabricat in Franta, de firma KLEMATCH, modelul P59(K55). Acest model este renumit pentru respingerea foarte precisa a bilei, foarte apreciata de catre jucatorii tehnici.
 

 
4. Rama din aluminiu
Aluminiul asigura o stabilitate superioara fata de ramele traditionale din lemn, oferind o baza precisa pentru ardezie, mentinand in acelasi timp forma in aproape orice climat.

5. Ardezie cu sistem de reglare
Sistemul Level Box Plus permite ajustari mici la ardezie in peste 22 de locatii cheie , care sa permita reglarea precisa, fara a fi nevoie de pene de reglaj.  Sistemul dispune de un acces facil cu capacitatea de a face reajustari mici de-a lungul timpului, daca vor fi vreodata necesare.

6. Sistem de reglaj al picioarelor
Acest sistem este facut pentru ca intreaga masa sa poata fi reglata fata de podea.


 
7. Cosurile
Cosurile sunt fabricate din TPR (cauciuc termoplastic) avand densitatea ideala necesara pentru a elimina zgarierea suprafetei cu bila, reduce respingerea bilei din cauza vitezei (bounce out) si atenueaza zgomotul de impact.
In fiecare cos pot incapea 10 bile.

Accesoriile nu sunt incluse in pret.
Greutate 760kg.

 


IMPORTANT:
La cererea clientilor, elementele de imbinare din inox au fost inlocuite cu elemente de imbinare din lemn si sistemul de reglare al suprafetei de joc a fost imbunatatit.
Marime 9 ft
Placa de joc Ardesie din 3 bucati

Comentarii:

5 out of 5 based on ratings. 2021-02-22 Bosneag Mihai (Constanţa, Constanţa) | De departe cea mai bună și mai de încredere firmă pentru pasionații de biliard și nu numai. Servicii impecabile, prețuri corecte. Recomand tuturor. MB

Similare

Cele mai recente produse

MASA BILIARD DYNAMIC III BLACK MAT

MASA BILIARD DYNAMIC III BLACK MAT

Marime: 9 ft
Placa de joc: Ardesie din 3 bucati

23.000,00 RON
Masa biliard Dynamic II 9FT Mahon

Masa biliard Dynamic II 9FT Mahon

Marime: 9 ft
Placa de joc: Ardesie din 3 bucati

21.070,00 RON
-17%
Masa biliard OZN 7ft Resigilata

Masa biliard OZN 7ft Resigilata

Marime: 7 ft
Placa de joc: Placa sintetica
2999 RON 2.499,00 RON
Masa de biliard Manhattan 7ft Dynamic

Masa de biliard Manhattan 7ft Dynamic

Marime: 7 ft
Placa de joc: Placa sintetica

5.799,00 RON